“ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ” ΜΠΕΡΝΑΡΝΤ ΣΛΕΗΝΤ

“ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ” ΜΠΕΡΝΑΡΝΤ ΣΛΕΗΝΤ

“ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ” ΜΠΕΡΝΑΡΝΤ ΣΛΕΗΝΤ

Πού: ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΠΑΦΟΣ, ΛΕΜΕΣΟΣ

Πότε: 03/05/2023 - 31/05/2023

Εισιτήρια: ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΜΩΝΑ: ΚΑΝΟΝΙΚΑ €15 ΜΕΙΩΜΕΝΑ: €12 (φοιτητές,συνταξιούχοι)/€10 (μαθητές,ηθοποιοί), €8 (πολύτεκνοι,άνεργοι,ΑΜΕΑ) | ΜΑΡΚΙΔΕΙΟ/ΕΘΑΛ: Ενήλικες: €15, Μαθητές €12 *Για τα Μειωμένα εισιτήρια να προσκομίζεται η επίδειξη του αντίστοιχου αποδεικτικού εγγρ.

Διάρκεια: 85'

Ηλικίες: 8+

Γλώσσα: Ελληνικά


Παραγωγός/Διοργανωτής


Πληροφορίες:

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, μετά τον εορτασμό της 15ης επετείου τους και με τρία παιδιά, ο Μάικλ και η Έιμη αποφασίζουν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους. Με έναν έρωτα που πάλιωσε στις βαλίτσες τους και με την ψεύτικη υπόσχεση που δίνουμε όλοι.. «θα παραμείνουμε φίλοι», χωρίζουν και προσπαθούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων για τους ίδιους και για τα τρία παιδιά τους. Συναινετικά και όταν το απαιτούν “ειδικές περιστάσεις”, ξανασυναντιούνται και συζητούν για τη σχέση τους και την εικόνα που έχουν ο ένας για τον άλλο. Μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις συμφωνούν πως «εκτιμάς κάτι μόνο όταν το χάνεις»..

Σκηνοθεσία: Μαρίνα Βρόντη
Ηθοποιοί: Μαρίνος Ξενοφώντος, Ειρήνη ΚωνσταντίνουΑσφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Our website uses cookies to improve your experience. περισσότερα Agree