ΗΜΕΡΟΛOΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ιούνιος 2023

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Online Πληρωμές

 Η αγορά των εισιτηρίων από την ιστοσελίδα μας γίνεται με χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα .

Δεκτές είναι οι κάρτες VISA, MASTERCARD. Μετά την χρέωση της κάρτας ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ της συναλλαγής, ούτε ΑΛΛΑΓΗ των εισιτηρίων που αγοράστηκαν. 

Tο κόστος της υπηρεσίας χρεώνεται στον αγοραστή, υπό μορφή Service Fee και Transaction Fee τα οποία προστήθενται στην αξία του εισιτηρίου.Το Service Fee και το Transaction Fee, αναγράφονται διακριτά πριν την ολοκλήρωση της αγοράς του εισιτηρίου και σε καμία περίπτωση δεν επιστρέφονται στον αγοραστή.

Με την ολοκλήρωση της αγορά σας εμφανίζεται η ένδειξη Print your Tickets και πατώντας την, τα εισιτήρια σας εκτυπώνονται ή μπορείτε να τα φυλάξετε στο κινητό σας. Τα εισιτήρια σας παραμένουν καταχωρημένα στο λογαριασμό σας. Πατώντας το πεδίο "My Tickets" τα εισιτήρια σας εμφανίζονται και μπορείτε να τα τυπώσετε ένα-ένα πατώντας στο εικονίδιο του εκτυπωτή που βρίσκεται στα αριστερά ή να τα προσθέσετε στο κινητό σας. Τα εισιτήρια σας μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας αποστέλλονται και στο email με το οποίο έχετε καταχωρήσει στον λογαριασμό σας.

Αγοράζοντας τα εισιτήρια σας από την πλατφόρμα της SoldOut Tickets, αποδέχεστε τους Όρους Online Αγορών

 

 


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Our website uses cookies to improve your experience. περισσότερα Agree