ΗΜΕΡΟΛOΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ιούνιος 2023

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Παρουσίαση Εισιτηρίων

 Με την ολοκλήρωση της αγορά σας εμφανίζεται η ένδειξη Print your Tickets και πατώντας την, τα εισιτήρια σας ετυπώνονται. Μπορείτε επίσης να παρουσιάσετε τα εισιτήρια σας στην είσοδο μέσω του κινητού σας τηλεφώνου (ηλεκτρονικά).

 

Τα εισιτήρια σας παραμένουν καταχωρημένα στο λογαριασμό σας, ο πεδίο "My Tickets" έτσι μπορείτε να τα εκτυπώσετε αργότερα, ή να τα επανακτυπώσετε σε περίπτωση που αυτό χρειαστεί.

 

 

Πατώντας το πεδίο "My Tickets" τα εισιτήρια σας εμφανίζονται και μπορείτε να τα τυπώσετε ένα-ένα κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του εκτυπωτή που βρίσκεται στα αριστερά. 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ SCANNERS ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ. ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ή ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Our website uses cookies to improve your experience. περισσότερα Agree