LP LIVE IN CYPRUS 2022

LP LIVE IN CYPRUS 2022

LP LIVE IN CYPRUS 2022

Πού: ZANTE VENUE, ΛΕΜΕΣΟΣ

Πότε: 02/10/2022

Εισιτήρια: GOLDEN CIRCLE €89 | GENERAL ADMISSION €59 (Early Birds) | VIP SEATS €189 pp | VIP PREMIUM €229/€249 pp

Διάρκεια: tba


Παραγωγός/Διοργανωτής


Πληροφορίες:

Η δημοφιλής ποπ-ροκ ερμηνεύτρια LP και δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας "Lost On You" θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Κύπρο, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της για την υποστήριξη του νέου άλμπουμ της «Churches». Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο ZANTE Venue, στη Λεμεσό, στις 2 Οκτωβρίου 2022.


Ημερομηνίες:

Εκδήλωση Ημέρα Ημερομηνία Ώρα Έναρξης Χώρος Εισιτήρια:
LP LIVE IN CYPRUS 2022 Κυριακή 02/10/2022 20:30
Doors Open: 18:30
ZANTE VENUE

Περισσότερες Πληροφορίες:

LP για πρώτη φορά στην Κύπρο τον Οκτώβριο 2022

Η LP, κατά κόσμο  Laura Pergolizzi, γνώρισε τεράστια αναγνώριση διεθνώς κερδίζοντας τις καρδιές εκατομμυρίων ακροατών σε όλο τον κόσμο, με κάθε τραγούδι της να γίνεται αυτομάτως επιτυχία. Η αισθησιακή και ειλικρινής ερμηνεία της, η σαγηνευτική φωνή και η δυναμική της ενέργεια κάνουν τις ερμηνείες της λαμπερές και αξέχαστες.

«Για μένα, όλοι οι ακροατές μου είναι μια μεγάλη οικογένεια», λέει η LP σε μια συνέντευξή της. «Όταν βλέπεις μάτια που καίνε και συνειδητοποιείς ότι η μουσική σου τα διαπερνά, αυτό είναι ένα απαράμιλλο συναίσθημα, ένα πραγματικό θαύμα. Καταλαβαίνω ότι οι θαυμαστές μου δεν ενδιαφέρονται για το πώς φαίνομαι, πόσο χρονών είμαι ή οτιδήποτε άλλο - το σημαντικό είναι ότι βυθίζονται στα τραγούδια και λαμβάνουν το μήνυμα που τους μεταφέρω. Μας ενώνει η αγάπη».

Η LP είναι ανεξάρτητη τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια στο στυλ «big indie», ενώ  η επιτυχία της  "Lost On You" έφτασε στο νούμερο ένα στα charts σε 17 χώρες και μεταδόθηκε πάνω από ένα δισεκατομμύριο φορές. Στα τέλη του 2021 κυκλοφόρησε έκτο άλμπουμ της «Churches», για την υποστήριξη του οποίου βρίσκεται τώρα σε περιοδεία. Η  LP είναι δημιουργός πολλών επιτυχιών άλλων ερμηνευτών: έχει συνεργαστεί με τις Christina Aguilera, Celine Dion, Mylene Farmer, Cher, Rihanna και άλλους γνωστούς καλλιτέχνες.
 


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Our website uses cookies to improve your experience. περισσότερα Agree