Η ΣΤΡΙΓΓΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΡΝΑΚΙ

Η ΣΤΡΙΓΓΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΡΝΑΚΙ

Η ΣΤΡΙΓΓΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΡΝΑΚΙ

Πού: ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΡΙΟΥ

Πότε: 22/06/2023 - 24/06/2023

Εισιτήρια: €20 | €10 (For kids under 13 years old)

Διάρκεια: 2 ώρες

Ηλικίες: 5+


Παραγωγός/Διοργανωτής


Πληροφορίες:

Καλως ορίσατε στον κόσμο της ξεκαρδιστικής κομμωδίας του Shakespeare, “Η Στρίγγλα που έγινε Αρνάκι”, όπου τα φλογερά πάθη συγκρούονται και η αγάπη φουντώνει μέσα σε μια αξέχαστη μάχη κυριαρχίας.


Ημερομηνίες:

Εκδήλωση Ημέρα Ημερομηνία Ώρα Έναρξης Χώρος Εισιτήρια:
Η ΣΤΡΙΓΓΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΡΝΑΚΙ Πέμπτη 22/06/2023 20:00 ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΡΙΟΥ
Η ΣΤΡΙΓΓΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΡΝΑΚΙ Παρασκευή 23/06/2023 20:00 ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΡΙΟΥ
Η ΣΤΡΙΓΓΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΡΝΑΚΙ Σάββατο 24/06/2023 20:00 ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΡΙΟΥ

Περισσότερες Πληροφορίες:

Γνωρίστε την ακατανίκητη Κατερίνα, μια... χαρισματική στρίγγλα, και την πολυπόθητη απο πολλούς μνηστήρες, μικρή της αδερφή, Μπιάνκα. Καθώς οι μνηστήρες της Μπιάνκα παλεύουν για το χέρι της, ο Πετρούκιος εμφανίζεται σαν ενας αντισυμβατικός μνηστήρας που τολμά να δαμάσει την ανυπότακτη φύση της Κατερίνας.

Ετοιμαστείτε για ενα ανεξέλεγκτο ταξίδι, γεμάτο με πνευματώδεις κουβέντες, εξωφρενικές μεταμφιέσεις και πανούργες στρατηγικές που θα σας καθηλώσουν. Ανακαλύψτε τα διαχρονικά θέματα του έρωτα, της δύναμης και της μεταμόρφωσης, καθώς γίνεστε μάρτυρες της αξέχαστης μεταμόρφωσης μιάς μέγαιρας σε μια σαγηνευτική και εντυπωσιακή σύζυγο.
Προετοιμαστείτε να γοητευθείτε, να διασκεδάσετε και να μαγευτείτε απόλυτα απο αυτη τη διαχρόνικη ιστορία θριάμβου του έρωτα έναντι στο πείσμα. 
 


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Our website uses cookies to improve your experience. περισσότερα Agree