SWAN LAKE BALLET

SWAN LAKE BALLET

SWAN LAKE BALLET

Πού: ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΛΕΜΕΣΟΣ, ΠΑΦΟΣ

Πότε: NEW DATES - 2-4/12/2022

Εισιτήρια: From €34 (kids under 12 years old) | €49 (adults)

Διάρκεια: 140'

Ηλικίες: 6+


Παραγωγός/Διοργανωτής


Πληροφορίες:

NEW DATES ANNOUNCED. YOUR TICKETS ARE VALID FOR THE NEW DATES
We would like to inform you that the "Swan Lake Ballet" that was scheduled for the 8th, 9th and 10th of April at Markideio Theatre Paphos, Pattihio Theatre Limassol and Nicosia Municipal Theatre has been postponed for the 2nd, 3rd and 4th of December at the same venues respectively.
Your tickets have changed automatically and are valid for the new dates in the corresponding venue of your original choice. You can find them in your SoldOut Tickets account under the "My Tickets" section.
If you wish to change your tickets for any other ballet by Atria Music please view your choices below and and inform us accordingly to proceed with the change:
- The Nutcracker Ballet by Moscow State Theatre: COMING SOON
- Sleeping Beauty Ballet by the Bulgarian State Ballet: https://bit.ly/3ixobo1
- Swan Lake Ballet by the Bulgarian State Ballet: https://bit.ly/3wnvmrj

Μπαλέτο "SWAN LAKE" από το Moscow State Theatre
Πρωταγωνιστεί: Ruslan Skvortsov, Principal Dancer of Bolshoi Theatre Moscow
Παιδιά μέχρι 12 χρονών - 30% έκτωση
Όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν εισιτήριο εισόδου


Ημερομηνίες:

Εκδήλωση Ημέρα Ημερομηνία Ώρα Έναρξης Χώρος Εισιτήρια:
SWAN LAKE BALLET Παρασκευή 02/12/2022 20:00 ΜΑΡΚΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΦΟΥ
NEW DATE
SWAN LAKE BALLET Σάββατο 03/12/2022 20:00 ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ
NEW DATE
SWAN LAKE BALLET Κυριακή 04/12/2022 20:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
NEW DATE

Περισσότερες Πληροφορίες:

MOSCOW STATE THEATRE "RUSSIAN BALLET" 
Καλλιτεχνική Διεύθυνση, Honored Artist of the USSR: Vyacheslav Gordeev 
Πρωταγωνιστεί: Ruslan Skvortsov, Principal Dancer of Bolshoi Theatre Moscow (9&10 του Απρίλη)
Χορογραφία: L. Ivanov, A. Gorsky, M. Petipa, V. Gordeev.

Για παιδιά μέχρι 12 χρονών - 30% έκτωση 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των τελευταίων 40 ετών και μετά τις πολυάριθμες θριαμβευτικές περιοδείες σε Γερμανία, Ελβετία, Αυστραλία, Ιαπωνία, Καναδά, ΗΠΑ, Νορβηγία, Γαλλία, Μονακό, Μεγάλη Βρετανία, Ελλάδα, Ισραήλ, Κολομβία, Βραζιλία και άλλες - συνολικά 58 χώρες, και μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ περιοδεία στην Κύπρο το 2021...

Η "Λίμνη των Κύκνων" είναι ένα εξαιρετικό μπαλέτο στη μουσική του μεγάλου Ρώσου συνθέτη Pyotr Tchaikovsky στην αναγνωρισμένη κλασική σκηνοθεσία του Marius Petipa, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό στο Θέατρο Mariinski στη Ρωσία το 1895. Έκτοτε, οι ρομαντικές εικόνες της Λίμνης των Κύκνων έχουν ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους και έχουν εμπνεύσει το έργο χορογράφων σε όλο τον κόσμο. Αυτό το σπουδαίο έργο, ευρέως γνωστό και αγαπητό από παγκόσμιο κοινό, που συμβολίζει την τέχνη του μπαλέτου γενικότερα, έχει γίνει μέρος του χρυσού κεφαλαίου του παγκόσμιου πολιτισμού. Η Λίμνη των Κύκνων είναι μια ιστορία αιώνιας και όμορφης αγάπης, προδοσίας, καλού και κακού.


Η πλοκή βασίζεται σε έναν παλιό γερμανικό μύθο για την όμορφη Οντέτ, που μεταμορφώνεται σε λευκό κύκνο. Μόνο η ανιδιοτελής αγάπη και η αφοσίωση μπορούν να άρουν τα μάγια της. Ο ρομαντικός νεαρός πρίγκιπας Ζίγκφριντ φτάνει στη μαγική λίμνη, βλέπει την Οντέτ, βρίσκει σε αυτήν το ιδανικό του, ερωτεύεται και ορκίζεται πίστη. Όμως μια σατανική ιδιοφυΐα στέκεται εμπόδιο στο να γίνει το όνειρο του πρίγκιπα πραγματικότητα... 

Η "Λίμνη των Κύκνων" κατέχει ξεχωριστή θέση στο ρεπερτόριο του θεάτρου "Ρωσικό Μπαλέτο". Σε αυτή την παραγωγή του Viacheslav Gordeyev, ο οποίος διατηρεί προσεκτικά την προσέγγιση του μεγάλου αυτού κλασικού έργου, μπορείτε να αισθανθείτε την προσωπική υπογραφή του χορογράφου και τον δημιουργικό του παλμό. Το μπαλέτο έχει αίσιο τέλος και συνεχίζει να ενθουσιάζει τις καρδιές και τις ψυχές των θεατών - το καλό θριαμβεύει.

 

Rescheduled from April 8,9,10/2022 to December 2,3,4/2022


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Our website uses cookies to improve your experience. περισσότερα Agree