Ο ΜΕΤΑΞΟΥΛΗΣ

Ο ΜΕΤΑΞΟΥΛΗΣ

Ο ΜΕΤΑΞΟΥΛΗΣ

Πού: ΛΕΜΕΣΟΣ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΛΑΡΝΑΚΑ, ΠΑΦΟΣ, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Πότε: 30/01/2022 - 29/05/2022

Εισιτήρια: €12 ανά άτομο

Διάρκεια: 60' (χωρίς διάλειμμα)

Ηλικίες: 2+

Γλώσσα: Ελληνικά


Παραγωγός/Διοργανωτής


Πληροφορίες:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η παράσταση 'Ο ΜΕΤΑΞΟΥΛΗΣ' που ήταν προγραμματισμένη το Σάββατο 28/5 στο Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου ακυρώνεται λόγω ασθένειας συντελεστή.
Επιστροφές χρημάτων της αξίας των εισιτηρίων σας θα γίνουν αυτόματα στην κάρτα με την οποία έγινε η αγορά μέσα στις επόμενες 5 εργάσιμες ημέρες.
Εάν επιθυμείτε να λάβετε πρόσκληση για μια από τις παραστάσεις στη Λευκωσία στις 29/5 επικοινωνήστε μαζί μας μέχρι 26/5 11:00πμ στο [email protected] .


H Animagnet παρουσιάζει την παιδική παράσταση “Ο Μεταξούλης” σε σκηνοθεσία Αντρέα Μάκρη. Ο Μεταξούλης είναι ένας μικρός μεταξοσκώληκας που του αρέσει να ράβει ζακέτες. Αφού γίνεται θύμα κοροϊδίας στο σχολείο του, αποφασίζει να ξεκινήσει ένα ταξίδι με την φίλη του την Ρούνα την πασχαλίτσα για να βρει τους γονείς του. Στο ταξίδι του συναντά καινούργιους φίλους από τους οποίους μαθαίνει πολλά. Μια παιδική παράσταση που μιλάει για το bullying, την αξία της φιλίας και της οικογένειας αλλά και την ανάγκη του να ακούμε τις φωνές και τα ταλέντα που έχουμε μέσα μας.
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο FunRaising Charity FoundationΑσφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Our website uses cookies to improve your experience. περισσότερα Agree