Αφιέρωμα στον ENNIO MORRICONE

Αφιέρωμα στον ENNIO MORRICONE

Αφιέρωμα στον ENNIO MORRICONE

Πού: ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Πότε: 20/05/2023

Εισιτήρια: ΖΩΝΗ Α €55 | ΖΩΝΗ Β €45 | ΖΩΝΗ Γ €35 | ΖΩΝΗ Δ €25

Διάρκεια: tba


Παραγωγός/Διοργανωτής


Πληροφορίες:

ANNOUNCEMENT:
THE CONCERT 'Tribute to ENNIO MORRICONE' THAT WAS GOING TO BE HELD AT STROVOLOS THEATRE ON 21/01/2023 HAS MOVED TO A NEW DATE ON 20/05/2023 AT THE SAME VENUE & TIME.YOUR TICKETS ARE VALID FOR THE NEW DATE. IN CASE YOU REQUEST A REFUND PLEASE EMAIL US AT: [email protected] UNTIL 30/11/22.

Όλες οι μεγάλες επιτυχίες του κορυφαίου συνθέτη για το σινεμά με ένα ιδιαίτερο συμφωνικό σύνολο από την Ιταλία.

Τα άτομα ΑμεΑ δικαιούνται Δωρεάν εισιτήριο - για κράτηση επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]


Ημερομηνίες:

Εκδήλωση Ημέρα Ημερομηνία Ώρα Έναρξης Χώρος Εισιτήρια:
Αφιέρωμα στον ENNIO MORRICONE Σάββατο 20/05/2023 20:30 ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑ
NEW DATE

Περισσότερες Πληροφορίες:

Οι πασίγνωστες μελωδίες του μεγάλου Ιταλού μαέστρου Ennio Morricone για ταινίες όπως οι “Για μια χούφτα δολλάρια”, “Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος”, “Κάποτε στη Δύση”, “Κάποτε η επανάσταση”, “Σάκκο και Βαντζέτι”, “Κάποτε στην Αμερική”, “Σινεμά ο Παράδεισος”, “Η Αποστολή”, “Οι μισητοί Οκτώ” και πολλών ακόμα, πρωταγωνιστούν στην παράσταση του γυναικείου σχήματος Ensemble Le Muse, που έρχεται στην Κύπρο τον Οκτώβριο, για δύο εμφανίσεις στην Λευκωσία και στη Λεμεσό,. 
Ταυτόχρονα με την ερμηνεία τους θα προβάλλονται σε οθόνη πάνω στη σκηνή τα αντίστοιχα κινηματογραφικά αποσπάσματα, δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη μουσικοκινηματογραφική εμπειρία.  Οι ταινίες αυτές τοποθετούν στην κορυφή της σύγχρονης κινηματογραφικής μουσικής τον Ennio Morricone, έναν συνθέτη που ήδη θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους του 20ου αιώνα.

 

To Ensemble Le Muse, είναι ένα γυναικείο συμφωνικό σύνολο από την Ιταλία που μας οδηγεί σε ένα μοναδικό και συναρπαστικό μουσικό ταξίδι μέσα από την τέχνη του κορυφαίου Ennio Morricone. Το Ensemble Le Muse αποτελούν ξεχωριστές γυναίκες μουσικοί που πέρα από την πλούσια εμπειρία τους σε όλες τις πτυχές της κλασικής μουσικής διαθέτουν ιδιαίτερη αίσθηση και ένστικτο στην ερμηνεία των συνθέσεων του Ennio Morricone. Μιας μουσικής που είναι πασίγνωστη για την ακρίβεια και την ευαισθησία της στην περιγραφή των εικόνων, που είναι πετυχημένη και πολυβραβευμένη διεθνώς, μιας μουσικής που καλύπτει έξι γεμάτες δεκαετίες διαρκούς έμπνευσης και δράσης, όπως είναι η μουσική του Ennio Morricone.
Στο μουσικό σύνολο αυτό ιδιαίτερη θέση έχει η τραγουδίστρια Angelica De Paoli ενώ διευθύνεται από τον πιανίστα και μαέστρο Andrea Albertini.


Ennio Morriccone by Ensemble Le Muse

 

Rescheduled from 17 Oct 2022 to 21 Jan 2023 to 20 May 2023


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Our website uses cookies to improve your experience. περισσότερα Agree