MESSY PLAY ON THE BEACH

MESSY PLAY ON THE BEACH

MESSY PLAY ON THE BEACH

Πού: Παραλία Μενεού (μπροστα απο το αντλιοστάσιο αφαλάτωσης)

Πότε: 10/09/2022

Εισιτήρια: €10

Διάρκεια: 3.5h


Παραγωγός/Διοργανωτής


Πληροφορίες:

Το πρώτο Messy Play Festival on the beach, ειναι γεγονός.
Το Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Εργαστηράκι Busy bees, διοργανώνει το πρώτο Messy Play σε παραλία. Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους, για πολυ παιχνίδι, στις 10 Σεπτέμβριου, η ώρα 16:00 το απόγευμα, στην παραλία Μενεού (μπροστα απο το αντλιοστάσιο αφαλάτωσης)
Messy& Sensory Games, Κυνήγι θησαυρού, μουσικοκινητικά παιχνίδια, Sunset Family Yoga και πολλές άλλες εκπλήξεις! Διοργανωτής Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Εργαστηράκι Busy Bees "


Ημερομηνίες:

Εκδήλωση Ημέρα Ημερομηνία Ώρα Έναρξης Χώρος Εισιτήρια:
MESSY PLAY ON THE BEACH Σάββατο 10/09/2022 16:00 Παραλία Μενεού

Περισσότερες Πληροφορίες:

Το Ιδιωτικό Εργαστηράκι Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Busy Bees, είναι ένας διαδραστικός πολυχώρος, καινοτόμος για τα δεδομένα της Κύπρου, για γονείς και παιδιά. Η ομάδα και οι δράσεις του, πλαισιώνονται απο έμπειρους παιδαγωγούς, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, γυμναστές, θεατροπαιδαγωγούς, παιδοψυχολόγο, εικαστική ψυχοθεραπεύτρια και άλλες ειδικότητες.

Οι δραστηριότητες και τα προγράμματα του, είναι προσεκτικά σχεδιασμένα απο όλη την ομάδα και ΔΕΝ αποκλείουν κανένα παιδάκι. Στόχος, είναι ΟΛΑ τα παιδάκια, να εισπράτουν τις ίδιες γνώσεις και εμπειρίες, το καθένα με το δικό του τρόπο και ρυθμό, με τρόπο διασκεδαστικό και βιωματικό. Παράλληλα, οι οικογενειακές δράσεις, έχουν στόχο το δέσιμο μεταξύ γονιού/παιδιού, μέσω της δημιουργίας και της διασκέδασης.
 


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Our website uses cookies to improve your experience. περισσότερα Agree