MAGICAL MUSICALS

MAGICAL MUSICALS

MAGICAL MUSICALS

Πού: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΥΨΩΝΑ

Πότε: 11/06/2023

Εισιτήρια: €10

Διάρκεια: 1 hour 45 minutes, 15 minute break mid-show

Ηλικίες: Για όλες τις ηλικίες

Γλώσσα: Αγγλικά


Παραγωγός/Διοργανωτής


Πληροφορίες:

Η Σχολή Μουσικού Θεάτρου Λεμεσού (Limassol Theatre Arts School - LTAS) με περηφάνεια παρουσιάζει τη παράσταση ‘MAGICAL MUSICALS’.
Επιτέλους ξανά, πλήρως βυθισμένοι στα μιούζικαλ, οι ταλαντούχοι μαθητές μας, ηλικίας μεταξύ 3 και 19 ετών, επιστρέφουν με σκοπό να ψυχαγωγήσουν οικογένειες και φίλους με επιτυχίες της Disney, του West End και του Broadway!


Ημερομηνίες:

Εκδήλωση Ημέρα Ημερομηνία Ώρα Έναρξης Χώρος Εισιτήρια:
MAGICAL MUSICALS Κυριακή 11/06/2023 15:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΥΨΩΝΑ
MAGICAL MUSICALS Κυριακή 11/06/2023 18:30 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΥΨΩΝΑ

Περισσότερες Πληροφορίες:

Προετοιμαστείτε να συναντήσετε αγαπημένους χαρακτήρες από τα μιούζικαλ ‘FIDDLER ON THE ROOF, ‘COME FROM AWAY’, ‘HAMILTON’, ‘COCO’, ‘TOY STORY, ‘MOANA’, ‘THE LION KING’, ‘LITTLE SHOP OF HORRORS’ και ‘SEUSSICAL THE MUSICAL’ να ενσαρκώνονται από τους εξαιρετικούς μαθητές μας! Γεμάτη συναρπαστικές χορογραφίες, τραγούδια, υπέροχες φωνές και ταλέντα, αυτή η παράσταση δεν θα απογοητεύσει!


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Our website uses cookies to improve your experience. περισσότερα Agree