30 ΧΡΟΝΙΑ ACTIVE MEMBER

30 ΧΡΟΝΙΑ ACTIVE MEMBER

30 ΧΡΟΝΙΑ ACTIVE MEMBER

Πού: ΣΚΑΛΙ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Πότε: 10/09/2022

Εισιτήρια: €10

Διάρκεια: 150'


Παραγωγός/Διοργανωτής


Πληροφορίες:

Οι Active Member συμπληρώνουν 30 Χρόνια ενεργούς δράσης και η ανάγκη επικοινωνίας και διηγήματος της μέχρι τώρα μεγάλης τους δισκογραφικής τους πορείας γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Στις 10 Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 9:00 το βράδυ, διάφορες γενιές θα συνταντηθουν στο Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία, με ένα κοινό κώδικα – τη μουσική και τα τραγούδια ζωής του γκρουπ.


Ημερομηνίες:

Εκδήλωση Ημέρα Ημερομηνία Ώρα Έναρξης Χώρος Εισιτήρια:
30 ΧΡΟΝΙΑ ACTIVE MEMBER Σάββατο 10/09/2022 21:00 ΣΚΑΛΙ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ

Περισσότερες Πληροφορίες:

Επετειακή συναυλία Active Member “30 XΡONIA” στο Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία

Το γκρουπ θα μοιραστεί με το κοινό ένα οδοιπορικό στη μεγάλη τους δισκογραφίας και θα δώσουν το δικό τους στίγμα ζωής. Οι μέχρι τώρα μεταβαλλόμενες καταστάσεις σε ένα κόσμο παλλομένο ή και βουβό, ερμηνεύονται για να μεταδώσουν αυτό που πρέπει να μαθευτεί, και κυρίως αυτό που δε λέγεται.

Ως Active Member μετρούν 22 δισκογραφικές δουλειές και δεκάδες άλλες ως solo artists. Επίσης, κυκλοφορούν πολλά και σπάνια προσωπικά άλμπουμ, ενώ έχουν συμμετάσχει σε παραγωγή, στίχους, ερμηνεία σε δεκάδες άλλες δισκογραφικές δουλειές άλλων καλλιτεχνών.
Ραντεβού στο Σκαλί στις 10 Σεπτεμβρίου για μια νύχτα γεμάτη μουσική!


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Our website uses cookies to improve your experience. περισσότερα Agree